Sierra Wireless

Sierra Wireless AirLink MG90 LTE-A Cat 12 WiFi

Sierra AirLink MG90 är en högpresterande LTE-Advanced Pro fordons multinätverksplattform som är specialbyggd för att tillhandahålla säker, kontinuerlig anslutning för uppdragskritiska applikationer inom allmän säkerhet, transport och fälttjänster. Med utbyggbar multi... läs mer
Artikelnummer: 1103980
Leveranstid: Obekräftat
Fri frakt
28 490 kr

Sierra AirLink MG90 är en högpresterande LTE-Advanced Pro fordons multinätverksplattform som är specialbyggd för att tillhandahålla säker, kontinuerlig anslutning för uppdragskritiska applikationer inom allmän säkerhet, transport och fälttjänster.
Med utbyggbar multi-nätverksanslutning erbjuder MG90 dubbla LTE-Advanced Pro, Dual Concurrent Gigabit Wi-Fi och Ethernet, med tillägg till Land Mobile Radio (LMR) och satellitsystem.
AirLink MG90 erbjuder upp till 600 Mbps nedlänk och 150 Mbps upplänkshastighet över LTE Advanced Pro, 1,3 Gbps i modell med två moduler, dubbel 3x3 MIMO 802.11ac Wi-Fi och 5-portar Gigabit Ethernet. AirLink MG90 kan hantera upp till 128 klienter samtidigt och ansluta flera uppdragskritiska applikationer i och runt fordonet.
AirLink MG90 är konstruerat för strömförsörjning i fordon och kräver ingen extern strömkälla. Den är optimerad för att överleva extrema strömspikar, temperaturer och är tätad för att uppfylla IP64 och överskrider specifikationer för MIL-STD-810G. MG90 är också lämplig för järnvägsapplikationer och är certifierad EN50155.
MG90 erbjuder inbyggt fordonsklart I/O-, Bluetooth- och fordonstelemetri-gränssnitt och möjliggör fjärrövervakning av enheter och kan samla in fordonets OBD-II telemetridata.
Levereras endast med DC-kabel. Antenner och AC-adapter ingår ej.

Skriv en recension