Sierra Wireless

Sierra Wireless AMM Cloud SP 1y and Warranty 5 y

Artikelnummer: 9010184
Leveranstid: Obekräftat
AirLink Mobility Manager (AMM) - Lokaler eller molnbaserad nätverkshantering för fordonsinstallationer. Omfattar 1 år licens för AMM samt 5 år produktgaranti. AirLink Mobility Manager (AMM) är en ledande, heltäckande nätverkshanteringslösning som möjliggör en förenk... läs mer
Fri frakt
4 679 kr

AirLink Mobility Manager (AMM) - Lokaler eller molnbaserad nätverkshantering för fordonsinstallationer.
Omfattar 1 år licens för AMM samt 5 år produktgaranti.
AirLink Mobility Manager (AMM) är en ledande, heltäckande nätverkshanteringslösning som möjliggör en förenklad fjärr och realtids masskonfiguration, kontroll och felsökning av alla AirLink-routrar och gateways i fordon, anslutna mobila tillgångar och uppdragskritiska applikationer.
AMM visar en virtuell instrumentpanel med en aktuell vy över hela flottan och levererar en kontinuerlig ström av nätverksdata i realtid vilket gör att användare kan observera, spåra och undersöka beteendet hos hundratals enheter, nätverk och anslutna parametrar när det inträffar.
AMM gör det möjligt för användare att skapa anpassade varningar och händelsenotiser samt rapporter för djupgående analys och diagnostik. Med sina avancerade fordonsspårning tillåter AMM organisationer att övervaka positionen, riktningen och hastigheten på deras flottor och nätverks tillgångar i realtid.

Skriv en recension