Sierra Wireless

Sierra Wireless AirLink ES450 LTE 4G-router

AirLink ES450 är speciellt framtagen för kunden som vill ha en 4G backup på sin befintliga brandvägg genom att utnyttja befintlig routers/brandväggs failover port. Kopplas vanligtvis till WAN2-porten på befintlig brandvägg och ger en transparent koppling via 4G nätet. ES... läs mer
Artikelnummer: 1102387
Leveranstid: Levereras inom 48-72h
Leverantörs lager: 3st
Fri frakt
6 450 kr

AirLink ES450 är speciellt framtagen för kunden som vill ha en 4G backup på sin befintliga brandvägg genom att utnyttja befintlig routers/brandväggs failover port. Kopplas vanligtvis till WAN2-porten på befintlig brandvägg och ger en transparent koppling via 4G nätet.
ES450 går naturligvis också att köras som en vanlig 4G router för applikationer som behöver mycket hög driftsäkerhet.
Sierra AirLink ES450 bygger på operativsystemet ALEOS som är skapat för industriapplikationer. ALEOS gör bl.a. att enheten kan detektera en ej fungerande uppkoppling och återstarta både enheten och den inbyggda radiomodulen.
Med sin kompakta storlek, eleganta metallhölje, fäste och externa antenner för mobilt bredband är ES450 idealisk för användning i applikationer som bankomater, kiosker, övervakning, fordon, kassaterminal, betalsystem etc.
Inbyggt 4G
Routern har inbyggd 4G som antingen kan fungera som primär internetlänk eller som sekundär länk vid driftstörning i ordinarie internetlänken. Upp till 100 Mbit/s downlink och upp till 50 Mbit/s uplink. Naturligtvis med fallback till 3G för maximal täckning/driftsäkerhet.
Transparent läge
ES450 kan köras i helt transparent läge för anslutning utanför befintlig brandvägg/router.
Out-of-Band Management(OOBM)
Använda serieporten på ES450 för att ansluta till konsolporten på befintlig router/brandvägg. Genom den kan ni felsöka och administrera befintlig brandvägg som har problem med WAN-porten. Terminalservern gör det möjligt att fjärrstyra, configurera och uppdatera. ES450 använder Reverse Telnet och SSH protokoll. Ni kan dramatiskt minska antalet fältbesök.
Inbyggd VPN för upp till 5 tunnlar
ES450 ger också säker och tillförlitlig VPN-funktionalitet, så att användarna kan skapa, hantera och avsluta upp till 5 samtidiga IPSec-, L2TP- eller PPTP-VPN-sessioner. Det möjliggör säker tillgång till företagets nätverk för affärssystem och ger ett säkert sätt att överföra känslig information till och från en avlägsen plats.
Avancerad brandvägg och router
ES450 har an SPI-brandvägg med möjligheter till olika filtreringar inkl. IP-adresser, typ av trafik och även URL:er. Routern stödjer även routingprotokoll såsom BGP, OSPF och RIP.

Skriv en recension