TP-Link

TP-Link Archer MR600

Artikelnummer: ArcherMR600
Utgått ur sortimentet

TP-Link Archer MR600 AC1200 4G+ Router
Njut av 4G+ hastighet överallt

4G + Cat6 AC1200 Trådlös Dual Band Gigabit-router. Archer MR600

Öka din 4G+ hastighet
Stöd för 4G+ Cat6, som använde Carrier Aggregation-teknik för att öka datahastigheter på upp till 300 Mbps. Du kan ansluta ditt SIM-kort och njuta av HD-filmer utan avbrott, ladda ner filer på några sekunder och smidigt onlinespel.

Gigabit-portar för fulländad anslutning
Gigabit Ethernet-portar ger varphastigheter och pålitliga anslutningar för högintensiva kabelanslutna enheter såsom smart TV, spelkonsol, NAS, och mycket mer.

WiFi där du behöver det
Njut av oöverträffad bekvämlighet och mångsidighet. Testad i fältet i flera år för att säkerställa universell kompatibilitet med 2 avancerade LTE-antenner för att leverera en smidig anslutning. Anslut ett mikro SIM-kort och slå på denna eleganta bit av teknik för att utnyttja snabb och stabil WiFi, oavsett om du är hemma eller använder fjärrkontrollen.

Har du ett SIM-kort? - Då är det bara plug and play!
Med ett integrerat 4G+ modem och en inbyggd SIM-kortplats har du allt du behöver för att sätta i ett SIM-kort och slå på routern. Aldrig har det varit enklare att njuta av snabbt, stabilt WiFi på ett 4G+ nätverk.

Tillförlitlig tillgång för upp till 64 enheter samtidigt
Du kan enkelt dela en 3G/4G-anslutning med upp till 64 trådlösa enheter samtidigt, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. 4 LAN-portar står redo för att tillhandahålla internet för kabelanslutna enheter som stationära datorer.

Stöd genom TP-Link OneMesh™
Använd TP-Link OneMesh-produkter för att ge ett mer flexibelt och kostnadseffektivt mesh-nätverk med ett enda WiFi-namn, för en sömlös täckning i hela hemmet.
*OneMesh räckviddsförlängare eller Powerline-adapter säljs separat.

Enkel installation och hantering
Ställ in Archer MR600 på några få minuter, genom dess intuitiva webbgränssnitt och den kraftfulla Tether-appen. Med Tether kan du även hantera dess nätverksinställningar från en Android eller iOS-enhet, inklusive föräldrakontroll och åtkomstkontroll.

Skriv en recension