Poynting

Poynting assembly kit HELI-19 L/R and BRKT-45

Artikelnummer: A-HELI-0022-V2-01
Leveranstid: Obekräftat
Paket med två HELI-19 antenner och takfäste (BRKT-45). Poynting HELI-19 är en tålig WiFi-antenn med bra förstärkning i två riktningar vilket gör den idealiska för tunnlar där IoT/M2M-anslutningen distribueras och erbjuder täckning i gångarna. Poyntings HELI-antenner... läs mer
Fri frakt
11 789 kr

Paket med två HELI-19 antenner och takfäste (BRKT-45).
Poynting HELI-19 är en tålig WiFi-antenn med bra förstärkning i två riktningar vilket gör den idealiska för tunnlar där IoT/M2M-anslutningen distribueras och erbjuder täckning i gångarna.
Poyntings HELI-antenner är cirkulärt polariserade riktantenner. Den cirkulära polarisationen ger mycket bättre räckvidd i just tunnlar än vanliga linjära riktantenner.
Vid praktiska tester ger HELI-antennerna både högre datahastigheten och längre räckvidd jämfört med linjärt polariserad riktantenner med samma förstärkning.
HELI-19 är en antenn med dubbla 2,4 GHz- och 5GHz-element som strålar i båda riktningarna (dvs. bi-directional) vilket gör den idealiska för täckning vid gruvdrift och i andra typer av tunnlar. Dessa antenner används vanligtvis för distribution av IoT för att tillhandahålla telemetri och gruvautomation.
HELI-19 levereras som en antenn utan takfäste och med två anslutningar, N-hane.

Skriv en recension