Macab

Balkongfäste golv/tak 1400-2500 mm

Antenn/Parabolsäte för dig som bor i lägenhet Det är ett allt vanligare krav från fastighetsägare att en parabol inte får fästas i vägg. Den få heller inte sticka ut utanför balkongen. Dessutom får man inte göra åverkan på vare sig väggar, golv eller tak. Pa... läs mer
Artikelnummer: EXT-250
Utgått ur sortimentet

Antenn/Parabolsäte för dig som bor i lägenhet

Det är ett allt vanligare krav från fastighetsägare att en parabol inte får fästas i vägg. Den få heller inte sticka ut utanför balkongen. Dessutom får man inte göra åverkan på vare sig väggar, golv eller tak.

Parabolfäste EXT-250 är ett utdragbart fäste för montage av parabol på balkong. Fästet tillåter montage mellan golv och tak utan någon som helst åverkan på fastigheten. Kraftiga gummiplattor skyddar effektivt mot skador både mot golv och tak.

Fästet är justerbart i höjdled upp till 2,5 meter och kan genom en smart konstruktion spännas fast mellan golv och tak. Detta gör att parabolen enkelt kan monteras innanför hyresgästens egna väggar, vilket ofta är ett krav hos fastighetsägaren.

Paraboler på fastighetens vägg är något alla fastighetsägare kämpar emot. Inte bara pga skador på vägg, utan också med tanken på ansvaret ifall parabolen faller ned och skadar människor eller egendom. Äntligen finns en lösning för både privata fastighetsägare och allmännyttan.

Fästet kan användas både till parabol och antenn.

Material: Galvaniserat stål
Rörlängd: 2x1400 mm. Max totallängd 2500 mm
Rör diameter: 38 mm/32 mm
Fot: 150 mm x150 mm med 2,5 mm tjocklek

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension