Dycon

Hyra av Dycon CS2389

Artikelnummer: DyconHyra
Leveranstid: Uthyrd, åter inom 1-2v
Hyr ett mätinstrument för 3G och 4G Vissa behöver ha ett mätinstrument dagligen för arbetet, medan andra bara behöver använda denna för att ställa in den nya antennen en gång. Därför erbjuder vi uthyrning av en Dycon CS2389 i en vecka. Detta ger dig tillräck... läs mer
625 kr

Hyr ett mätinstrument för 3G och 4G

Vissa behöver ha ett mätinstrument dagligen för arbetet, medan andra bara behöver använda denna för att ställa in den nya antennen en gång.

Därför erbjuder vi uthyrning av en Dycon CS2389 i en vecka.
Detta ger dig tillräckligt med tid att ställa in den nya antennen eller kontrollera nivåer i tex en repeaterinstallation.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor om detta erbjudande och produkten.
Det går även bra att ringa oss och se om vi har den hemma eller om den är uthyrd.

Följande villkor betraktas som godkännda av kunden vid köp av denna tjänst (Hyra):

Villkor vid hyra av Dycon CS2389

 • Vi skickar produkten väl emballerad och bifogar returfraktsedel. Du skickar tillbaka produkten också väl emballerad (Gärna i samma kartong).
 • Produkten skall vara i samma skick när vi får tillbaka den som när vi skickade den.
 • Hyrestiden är 7 dagar exklusive fraktdagar. Priset (450sek) avser en hel vecka, löper tiden ut så debiteras ytterligare en vecka.
 • Som säkerhet krävs kundens personnummer/organisationsnummer. Skriv det i kommentarsfältet i kassan. Personnumret/organisationsnummret skall överensstämma med namn och adress på ordern.
 • Vid skada på produkten faktureras kunden produktens gällande nypris. Likaså om produkten ej blir returnerad.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

 • 50% Längre batteritid
 • 67% Längre räckvidd
 • 250% Mer bandbredd
 • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
 • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
 • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
 • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
 • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Vad är Z-Wave S2?

Z-Wave S2 är den senaste generationen av Z-Wave som utvecklats för att minska strömförbrukningen, snabbare kommandon mellan enheter och öka säkerheten på nätverket.

Avancerad enkryptering

S2 förbättrar Z-Wave Plus och Gen5 enheter med ett extra lager av AES 128-bitars kryptering av trådlösa signaler i kombination med säkerhetsklass UL 1023.

Ökad säkerhet

De två första lagren av säkerhet förenas med ett tredje - Always-on ECDH nyckelutbyte, vilket gör man-in-the-middle eller brute force hacking nästan är omöjligt.

Bättre batteritid

ECDH och AES 128-bit reducerar Z-Wave Plus trådlösa dataöverföring, säkerhetskommunikation använder nu 66% mindre batteri.

Snabbare kommandon

Ditt smarta hem blir sömlöst. S2-enheter förbättra Z-Waves trådlösa prestandahastighet med mer än 50%, vilket minskar latensen ner till millisekunder.

För att vara säker på vad som är Z-Wave S2 certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Kompatibilitetslistan uppdateras ganska ofta men fel kan förekomma. Hittar du något som är felaktigt så meddela oss gärna så att vi kan ändra!

Controller Status Kommentar
Aeotec Smart Home Hub Enheten fungerar helt och hållet
ZNet Lite V2 Enheten fungerar helt och hållet
Home Center HC3 Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Homey Enheten fungerar helt och hållet
Zipabox Enheten fungerar helt och hållet