SYN Technologies

SYN 2100 MHz +15 dBm repeater

En ny generation repeaters som är mindre och strömsnålare än tidigare modeller i samma effektklass. Denna modell är anpassad för små kontor/lager upp till ca 800m2 i kontorsmiljö eller upp till ca 1200m2 i väldigt öppna ytor. OBS! Alla storleksangivelser är bara tänk... läs mer
Artikelnummer: SYN-W15L-S
Utgått ur sortimentet

En ny generation repeaters som är mindre och strömsnålare än tidigare modeller i samma effektklass.
Denna modell är anpassad för små kontor/lager upp till ca 800m2 i kontorsmiljö eller upp till ca 1200m2 i väldigt öppna ytor. OBS! Alla storleksangivelser är bara tänkt som en uppskattning. Alla installationer är unika och måste beräknas individuellt.
Den är ställbar för att installatören skall kunna ändra centerfrekvens (20 MHz bandbredd). Dessutom möjlighet att konfigurera ett antal andra parametrar via touch displayen.
Den har inbyggd Uplink Sleep Mode eller s.k. Silent Mode som skyddar operatörens basstationer från brus/belastning när ingen bakom repeatern talar i telefon. D.v.s. repeatern stänger av signalen mot operatörens basstation när ingen trafik sker bakom repeatern. Detta sker på millisekunder. Detta är en funktion som oftast bara finns i kraftfullare och betydligt dyrare repeaters.
Trots att detta är en kompetent repeatern har vi har valt att göra den enkel att installera.
Repeatern körs normalt i ett helautomatiskt läge som testar signalstyrkor och eventuellt signalläckage mellan inre och yttre antenner under uppstart för att ställa in repeatern och larma om den upptäcker potentiellt signalläckage som skulle kunna resultera i rundgång.
Repeatern har dessutom automatisk nedstängning vid för stort signalläckage eller rundgång. Allt för att förhindra problem för er och operatörerna.
En LCD display visar signalstyrka (in), uteffekt, förstärkningsfaktor både i uplink och downlink samt centerfrekvenser.
Normalt körs repeatern i autoläge. Men om man behöver manuellt ställa förstärkning så göra det med via touch displayen.
Ordentliga antennkontakter (N-typ) sitter skruvade i metallchassit för att kunna ansluta även grova kablar.

Skriv en recension