SYN Technologies

SYN 2100 MHz +30dBm repeater

SYN-W30L-S är en bandselektiv (20 MHz bredd) 2100 MHz repeater speciellt framtagen för svenska krav och önskemål. En ny generation repeaters som är betydligt mindre och strömsnålare (utvecklar mindre värme) än tidigare modeller i samma effektklass. Denna modell är anp... läs mer
Artikelnummer: SYN-W30L-S
Utgått ur sortimentet

SYN-W30L-S är en bandselektiv (20 MHz bredd) 2100 MHz repeater speciellt framtagen för svenska krav och önskemål.
En ny generation repeaters som är betydligt mindre och strömsnålare (utvecklar mindre värme) än tidigare modeller i samma effektklass.
Denna modell är anpassad för mellanstora till stora kontor/lager upp till ca 2500m2 i kontorsmiljö eller upp till ca 6000m2 i väldigt öppna ytor. OBS! Alla storleksangivelser är bara tänkt som en uppskattning. Alla installationer är unika och måste beräknas individuellt.
Den är konfigurerbar för att installatören skall kunna ändra centerfrekvens. Dessutom möjlighet att konfigurera ett antal andra parametrar via Touch Screen
SYN-W23L-S har inbyggd Uplink Sleep Mode eller s.k. Silent Mode som skyddar operatörens basstationer från brus/belastning när ingen bakom repeatern talar i telefon. D.v.s. repeatern stänger av signalen mot operatörens basstation när ingen trafik sker bakom repeatern. Detta sker på millisekunder. Detta är en funktion som oftast bara finns i kraftfullare och betydligt dyrare repeaters.
Repeatern körs normalt i ett helautomatiskt läge som testar signalstyrkor och eventuellt signalläckage mellan inre och yttre antenner under uppstart för att ställa in repeatern och larma om den upptäcker potentiellt signalläckage som skulle kunna resultera i rundgång.
Repeatern har dessutom automatisk nedstängning vid för stort signalläckage eller rundgång. Allt för att förhindra problem för er och operatörerna.
En LCD display visar signalstyrka in och ut samt förstärkningsfaktor både i uplink och downlink samt centerfrekvenser i Uplink/Downlink.
Normalt körs repeatern i autoläge. Men om man behöver manuellt ställa förstärkning så går det att göra det med knapparna eller mjukvara (lokalt via usb kabel).
Ordentliga antennkontakter (N-typ) sitter skruvade i metallchassit för att kunna ansluta även grova kablar.

Skriv en recension