SYN Technologies

SYN 900MHz +15dBm Repeater

Artikelnummer: SYN-E15L-S
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Lagerplats:
Leverantör: communica
Denna modell är anpassad för små till mellanstora kontor upp till 1000m2 i kontorsmiljö eller upp till 2000m2 i väldigt öppna ytor. Den är programmerbar för att installatören skall kunna ändra centerfrekvens (10 MHz bandbredd). Dessutom möjlighet att konfigurera ett an... läs mer
Fri frakt
7 505 kr

Denna modell är anpassad för små till mellanstora kontor upp till 1000m2 i kontorsmiljö eller upp till 2000m2 i väldigt öppna ytor. Den är programmerbar för att installatören skall kunna ändra centerfrekvens (10 MHz bandbredd). Dessutom möjlighet att konfigurera ett antal andra parametrar via touch displayen.
Den har inbyggd Uplink Sleep Mode eller s.k. Silent Mode som skyddar operatörens basstationer från brus/belastning när ingen bakom repeatern talar i telefon. D.v.s. repeatern stänger av signalen mot operatörens basstation när ingen trafik sker bakom repeatern. Detta sker på millisekunder. Detta är en funktion som oftast bara finns i kraftfullare och betydligt dyrare repeaters.
Trots att detta är en kompetent repeatern har vi har valt att göra den enkel att installera.
Repeatern körs normalt i ett helautomatiskt läge som testar signalstyrkor och eventuellt signalläckage mellan inre och yttre antenner under uppstart för att ställa in repeatern och larma om den upptäcker potentiellt signalläckage som skulle kunna resultera i rundgång.
Repeatern har dessutom automatisk nedstängning vid för stort signalläckage eller rundgång. Allt för att förhindra problem för er och operatörerna.
En LCD display visar signalstyrka (in), uteffekt, förstärkningsfaktor både i uplink och downlink samt centerfrekvenser.
Normalt körs repeatern i autoläge. Men om man behöver manuellt ställa förstärkning så göra det med via touch displayen.
Ordentliga antennkontakter (N-typ) sitter skruvade i metallchassit för att kunna ansluta även grova kablar.

Skriv en recension