Poynting

Poynting Riktantenn WiFi 11 dBI Right Tunnel

Artikelnummer: A-HELI-0019-V2-01-RH
Leveranstid: Obekräftat
Poynting HELI-19 är en tålig WiFi-antenn med bra förstärkning i två riktningar vilket gör den idealiska för tunnlar där IoT/M2M-anslutningen distribueras och erbjuder täckning i gångarna. Poyntings HELI-antenner är cirkulärt polariserade riktantenner. Den cirkulära ... läs mer
Fri frakt
4 979 kr

Poynting HELI-19 är en tålig WiFi-antenn med bra förstärkning i två riktningar vilket gör den idealiska för tunnlar där IoT/M2M-anslutningen distribueras och erbjuder täckning i gångarna.
Poyntings HELI-antenner är cirkulärt polariserade riktantenner. Den cirkulära polarisationen ger mycket bättre räckvidd i just tunnlar än vanliga linjära riktantenner.
Vid praktiska tester ger HELI-antennerna både högre datahastigheten och längre räckvidd jämfört med linjärt polariserad riktantenner med samma förstärkning.
HELI-19 är en antenn med dubbla 2,4 GHz- och 5GHz-element som strålar i båda riktningarna (dvs. bi-directional) vilket gör den idealiska för täckning vid gruvdrift och i andra typer av tunnlar. Dessa antenner används vanligtvis för distribution av IoT för att tillhandahålla telemetri och gruvautomation.
HELI-19 levereras som en antenn utan takfäste och med två anslutningar, N-hane.

Skriv en recension