Advantech B+B

Advantech EKI Managed Eth Switch 8 PoE+2 GbE Temp

Artikelnummer: EKI-5729PI-AE
Leveranstid: Obekräftat
Advantech EKI-5729P är en managerad Gigabit PoE+ Switch med åtta 802,3 kompatibla Gigabit Ethernet-portar. Switchen levererar upp till 60 Watt vid 24 volt. Det är också världens första konvergensomkopplare för processkontroll och IT-nätverkshantering. Denna serie använd... läs mer
Fri frakt
6 614 kr
Ord. pris 6 819 kr

Advantech EKI-5729P är en managerad Gigabit PoE+ Switch med åtta 802,3 kompatibla Gigabit Ethernet-portar. Switchen levererar upp till 60 Watt vid 24 volt.
Det är också världens första konvergensomkopplare för processkontroll och IT-nätverkshantering. Denna serie använder Modbus/TCP för att kommunicera samtidigt med SCADA-programvaran och SNMP för att kommunicera med NMS (Networking Management System), vilket möjliggör fullständig tillgänglighet över enheterna för kontrollingenjörer eller för IT.
Enheterna kommer med portbaserade QoS för deterministisk dataöverföring, vilket gör det möjligt att prioritera trafiken som kommer över dessa portar och fördröja den mindre kritiska.
Swicthen använder komponenter av högsta kvalitet för att möjliggöra funktion vid temperaturer mellan -25 och 60 ° C tillsammans med EMS Level 3-skydd för att avvisa elektromagnetiskt störning. Switcharna är certifierade med E-märkning för fordons- och övervakningssystem.

Skriv en recension