LigoWave

LigoWave NFT 3ac Lite

Artikelnummer: NFT-3AC-LITE-AF
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
LigoWave Infinity - High Performance WIFI Access Points 1750 Mbit/s LigoWave Infinity är avancerade accesspunkter som är extremt enkla att installera och sköta. Allt är automatiserat. Zero Touch Config När du har installerat den första enheten så fungerar den som Mast... läs mer
Fri frakt
3 139 kr

LigoWave Infinity - High Performance WIFI Access Points 1750 Mbit/s
LigoWave Infinity är avancerade accesspunkter som är extremt enkla att installera och sköta. Allt är automatiserat.

Zero Touch Config
När du har installerat den första enheten så fungerar den som Master för alla andra Infinity-enheter du ansluter i nätverket. Allt du behöver göra är att koppla in nätverkskabeln så programmeras den nya enheten upp helt automatiskt.

Både snygga och otroligt välbyggda
LigoWave har vunnit designpriser för sina accespunkter. Och tittar vi på byggkvaliten så har t.ex. NFT 3ac-modellerna en bottenplatta gjuten i aluminium för maximal värmeavledning och är ett effektivt jordplan för ökning av signalen i aktiv riktning.

Zero Touch Config
När du har installerat en första enheter så fungerar den som Master för alla andra Infinity-enheter du ansluter i nätverket. Allt du behöver göra är att koppla in nätverkskabeln så programmeras den nya enheten upp helt automatiskt.

Dual Firmware
Ingen risk för att uppgradering "brickar" hela nätverket. Alla accesspunkterna har Dual Firmware med automatisk återgång till tidigare firmware-version om den inte startar ok efter uppgradering.

Inbyggd QoS och AES kryptering i hårdvara
Inbyggd hårdvarubaserad QoS och hårdvarubaserad AES-kryptering ger bra prestanda utan att ta resurser från CPU:n

Watch Dog
Alla enheter har inbyggd hårdvarubaserad Watch Dog för maximal driftsäkerhet.

LigoWave NFT 3ac Lite NFT-3AC-LITE-AF

 

 

Inbyggd Controller i enheten
Varför göra det komplicerat?

Alla Infininty-enheter har möjligheten att vara en Master i det lokala nätverket och automatiskt sköta upp till 50 andra Infinity-enheter. Du har inget behov att installera en extra hårdvaru-controller eller en egen server/applikation. Vill du ha ett eget managerat On Premise-system (gratis) så är allt du behöver göra att bara aktivera första enheten som Master.

När du gör inställningar i Master-enheten så konfigurerar den automatiskt alla andra enheter och managerar automatiskt frekvensband m.m.

Cloud eller On Premise-server managering om du vill
Känner du att ni vill uppgradera till Cloud-managering eller vill ha en egen On Premise-server (gratis) med stöd för fler enheter så behöver du bara slå över din Master-enhet till Cloud eller On Premise Server via en knapptryckning så managerar du alla enheter centralt. Du (eller din kund) får ett konto i Cloud Controllern för upp till 10 enheter helt gratis.

2 års garanti
Bli inte sittande med enheter som slutat fungera. Många andra stora leverantörer av WIFI-produkter ger bara 1 års garanti.

Enkel montering i undertak
LigoWave har en mycket trevligt monteringsbygel som gör att man superenkelt klickar i metallskenan i undertaket och monterar en accesspunkt helt utan verktyg

EasyMesh
Har du inte Ethernet-kabel till alla ställen där du vill sätta accesspunkter? Kanske bara ett uttag på varje våning?

I Infinity-serien kan du aktivera EasyMesh med en knapptryckning och Master-enheten konfigurerar upp ett helautomatiserat Mesh-nät i alla andra enheter. Har de Ethernet-kabel så kommer de automatiskt använda den att dela med sig till andra enheter som inte har Ethernet-kabel. Sjukt enkel deployment.

Inbyggd optimering
Naturligvis kan du sätta saker som "lägsta accepterade signalstyrka" för att bara låta användare kommunicera med enheten närmats och inte behålla kopplingen till andra enheter om man flyttar sig (Roaming). Det innebär också att man ökar kapaciteten per accesspunkt.

Band Steering för att optimera maximalt utnyttjande av både 2,4 och 5 GHz banden.

Individuellt ställbar uteffekt för hög densitet av accesspunkter i miljöer med många användare.

Bridge, Router eller NAT mode
Du kan välja på inställningar för klassisk Bridge mode eller router-läge med eller utan NAT.

Inbyggda verktyg
Alla Infinity-enheter har inbyggd specktrumanalysator i realtid (5 GHz) och dessutom en grafiska Ping och Trace-funktioner.

Infinity-serien bygger på en snabb 750 MHz Qualcomm Atheros 9563 CPU och en avancerad Qualcomm Atheros 9882 radio vilket gör att de inte bara är snabba utan också har mycket hög paketkapacitet.

Åtta SSID - Individuellt konfigurerbara
Hantera upp till åtta olika SSID med olika inställingar.

Varje SSID kan ställas individuellt för parametrar såsom:

  • Security type/Encryption
  • Bandbreddsbegränsning Downlink och Uplink
  • MAC filter policy hantering (alla, Allowed List, Denied List)
  • Client Isolation (enheterna kan inte se varandra)
  • Max anslutna devices
  • Minsta tillåtna signalstyrka (sparka ut användare utanför byggnaden som stjäl kapacitet)
  • O.s.v.

Produktblad

LigoWave Infinity Controller (produktblad)

LigoWave Infinity Controller Cloud (Länk till inloggning)

 

Skriv en recension