LigoWave

LigoWave LigoDLB 5-90ac

Artikelnummer: LIGODLB-5-90AC
Utgått ur sortimentet

LigoWave LigoDLB 5-90ac är en basstation i ett Point-to-Multipoint nätverk för räckvidder på upp till 5 km med hastigheter på 500+ Mbit/s. Varje basstation har en inbyggd korspolariserad 18dBi antenn med 90 graders öppningsvinkel. Fyra basstationer tillsammans täcker 360 grader upp till 5 km.

LigoDLB 5-90ac lämpar sig för dig som bygger Internet access via WIFI/Radiolänk eller för t.ex. villaföreningar som vill bygga egen trådlös internetaccess i hög kapacitet. Eller för företaget som har flera fastigheter eller kamerasystem som behöver länkas samman.

Den höga datakapaciteten gör den perfekt som exempelvis radiolänk för videoövervakning i HD, LAN-kommunikation eller som internetlänk.

Vare sig ni bygger WiFi-baserade stadsnät eller om ni bara söker en företagslösning med hög driftsäkerhet, lång räckvidd och hög kapacitet så är LigoWave DLBac-serien ditt förstahandsval för en flexibel lösning som både hanterar PTP och PTMP.

LigoDLBac-serien bygger på en snabb 750 MHz Qualcomm Atheros 9563 CPU och en avancerad Qualcomm Atheros 9882 radio vilket gör dem inte bara snabba utan ger också mycket hög paket-kapacitet även över långa avstånd.

Välbyggd och robust - Du märker direkt skillnaden jämfört med enklare WIFI-länkar. LigoDLBac har en integrerad antenn så inga exponerade kontakter eller sladdar. Den här modellen är naturligtvis IP66-klassad och gjord för hårt väder. En Ethernet Gland skyddar från vatteninträngning via kabeln.

Ett stabilt och vinklingsbart maströrsfäste ger full kontroll under installationen för att garantera optimal inriktning i alla situationer.

Verklig kapacitet - I samband med radiolänkar är inte specificerade radiohastigheten allt du måste tänka på (DLBac har en 866 Mbit/s 802.11ac-radio). Förmågan att prioritera trafik och hantera stora mängder datapaket även under dåliga signalförhållanden kommer vara skillnaden på bra och dåliga produkter. Använder du simpla konsumentprodukter för radiolänkar upptäcker du snart att två olika produkter som har liknande specifikationer på pappret inte alls har samma kapacitet i verkligheten.

LigoDLBac-serien ger över 500 Mbit/s i praktisk throughput och hanterar upp till 65.000 paket per sekund. Det är de parametrarna som räknas.

Inbyggda verktyg - Den är enkel att installera via visuella inriktningsverktyg såsom signalmätare på utsidan och i webinterfacet.

Den inbyggda LinkTest-funktionen gör att du snabbt kan testa radiolänken. En knapptryckning mäter hastighet och Paket per sekund över olika paketstorlekar. Så du ser snabbt att du får ut rätt hastighet över länken.

Den inbyggda spektrumanalysatorn ger full kontroll över frekvensbanden i området.

iPoll3 protokoll för att hantera många klienter över långa avstånd

Vanliga WIFI-protokoll (HWC) fungerar inte över långa avstånd och särskilt inte i MultiPoint-lösningar. LigoWave har utvecklat iPoll-protokollet som ser till att optimera trafikflödet även vid flera kilometers avstånd i Point-to-MultiPoint-sammanhang. Klient-enheterna synkroniseras via polling-funktioner som ser till att alla klienter endast sänder data på kommando i rätt ordning och därmed tilldelas maximal kapacitet enligt gällande QoS.

Skall du köra VoIP, nätverkstrafik eller VPN tunnlar över din WIFI-länkar kommer du garanterat märka skillnaden mot andra lösningar.

Högspänningsskyddad - Högspänningskyddad med 3kV Line-to-ground och 1kV Line-to-Line ger bra skydd mot åska och ostabila elektriska installationer.

LinkCalc verktyg - LigoWave har även gratis kundverktyg för att beräkna räckvidd och hastigheter. Sätt in dina basstationer med antennhöjd på kartan och se beräknade täckningsområden enligt höjdkartor. LinkCalc har all teknisk information om de olika enheterna så du bara väljer modeller så presenterar LinkCalc förväntade täckningsområden.

Du kan använda LinkCalc både för att beräkna Point-to-Point och Point-to-MultiPont installationer.

Cloud eller On Premise server managering - LigoWave erbjuder On Premise managering för dig som har många enheter och vill sköta all inom ditt eget nät. Men för mindre installationer eller spridda installationer så finn en Cloud-managering. Du (eller din kund) får ett konto i Cloud Controllern för upp till 10 enheter helt gratis.

OBS! Alla specificerade maxlängder mellan enheter är beroende på valt lands maximala uteffekter samt på yttre omständigheter.

Produktblad PDF (engelsk) 

LigoWave Infinity Controller 

LigoWave Link Calculator

 

WLAN   802.11 a/n/ac 866 Mbit/s (endast 5 GHz)
Strömförbrukning   10 w
Strömförsörjning   24V PoE (PoE adapter ingår)
Montering   Maströrsfäste ingår
Temperatur   -40 till +65 grader
Antenn   18 dBi Korspolariserad MIMO. Öppningsvinkel 90 grader horisontellt.
Vikt   0,46 kg
Storlek   380 x 100 x 35 mm
IP-klassning   IP66
Ethernet   Gigabit Ethernet
Uteffekt   Upp till +30 dBm

Skriv en recension