LigoWave

LigoWave RapidFire 5-23

LigoWave RapidFire 5-23 är en radiolänk enhet baserad på 802.11ac med en praktisk kapacitet på 700+ Mbit/s, 200.000 paket per sekund och upp till 50 km räckvidd. RapidFire 5-23 har en integrerad MIMO korspolariserad 23 dBi antenn. RapidFire serien är framtagen som pro... läs mer
Artikelnummer: LW-PTP-5-23-RF
Leveranstid: Obekräftat
Fri frakt
8 985 kr

LigoWave RapidFire 5-23 är en radiolänk enhet baserad på 802.11ac med en praktisk kapacitet på 700+ Mbit/s, 200.000 paket per sekund och upp till 50 km räckvidd.

RapidFire 5-23 har en integrerad MIMO korspolariserad 23 dBi antenn.

RapidFire serien är framtagen som professionella Backbone länkar i Internet-sammanhang men används ofta i företagssammanhang där räckvidd och hög kapacitet är prioriterat.

I öppen terräng kan du t.ex. få 200+Mbit/s över 50 km räckvidd. Och du bibehåller ca 500+Mbit/s i 8 km.

Den höga datakapaciteten gör den perfekt som exempelvis radiolänk för videoövervakning i HD, LAN-kommunikation eller som internetlänk.

RapidFire-serien bygger på en snabb 1,2 GHz CPU för mycket hög paketkapacitet även över långa avstånd.

Oerhört välbyggd och robust
RapidFire-serien är byggda för bibehållen kommunikation under extrema förhållanden. Själva chassit är gjutet i aluminium som sedan lackerats för långvarit väderskydd. Även fästen är gjorda i lackerad gjuten aluminium. All exponerad metall samt Ethernet Glands är i rostfritt. IP67-klassad och högspänningsskyddad.

Håll en RapiFire-enhet i handen och du känner direkt att den är oerhört solid. Modellen med inbyggd antenn väger 4 kg.

Naturligtvis även kompeten vad gäller temperaturer, -40 till +65 grader.

Ett stabilt och vinklingsbart maströrfärste ger full kontroll under installationen för att garantera optimal inriktning i alla situationer. Alla monterings fästen är i gedigen rostskyddad metall.

W-JET V-Protokoll
LigoWaves egna W-Jet V-protokoll ger fantastiskt kapacitet av paket per sekund samtidigt som den ger en extremt låg latency.

Eftersom RapidFire har en mycket hög Paket per sekund, låg latency och samtidigt hög hastighet över långa avstånd så fungerar den lika bra för högkapacitets videoövervakning, företagslänkar (LAN) som backbone för internetaccess m.m.

Skall du köra VoIP, nätverkstrafik eller VPN tunnlar över din radiolänkar kommer du garanterat märka skillnaden mot andra lösningar.

Inbyggd WIFI-konfigurationsradio
Inbyggd 2,4 GHz WIFI för konfiguration gör att du inte behöver koppla in en dator för att ställa in RapidFire-enheten. Öppna bara mobilen och koppla upp mot WIFI-modulen så kan du kontrollera och konfigurera på distans.

Single Side Configure
Konfigurera din Master så konfigureras automatisk slavenheten med samma inställningar.

Verklig kapacitet
I samband med radiolänkar är inte specificerade radiohastigheten allt du måste tänka på (RapidFire har en 866 Mbit/s 802.11ac-radio). Förmågan att prioritera trafik och hantera stora mängder datapaket även under dåliga signalförhållanden kommer vara skillnaden på bra och dåliga produkter. Använder du simpla konsumentprodukter för radiolänkar upptäcker du snart att två olika produkter som har liknande specar på pappret inte alls har samma kapacitet i verkligheten.

RapidFire-serien ger över 700+ Mbit/s i praktisk throughput och hanterar upp till 200.000 paket per sekund. Det är de parametrarna som räknas.

Inbyggda verktyg
Den är enkel att installera via visuella inriktningsverktyg såsom signalmätare på utsidan och inriktningsverktyg i webinterfacet.

Den inbyggda LinkTest-funktionen gör att du snabbt kan testa radiolänken. En knapptryckning mäter hastighet och Paket per sekund över olika paketstorlekar. Så du ser snabbt att du får ut rätt hastighet över länken.

Den inbyggda spektrumanalysatorn ger full kontroll över frekvensbanden i området.

Högspänningsskyddad
Högspänningskyddad med 6kV Line-to-ground och 2kV Line-to-Line ger bra skydd mot åska och ostabila elektriska installationer.

LinkCalc verktyg
LigoWave har även gratis kundverktyg för att beräkna räckvidd och hastigheter. Sätt in dina basstationer med antennhöjd på kartan och se beräknade täckningsområden enligt höjdkartor. LinkCalc har all teknisk information om de olika enheterna så du bara väljer modeller så presenterar LinkCalc förväntade täckningsområden.

Du kan använda LinkCalc både för att beräkna Point-to-Point och Point-to-MultiPont installationer.

Cloud eller On Premise server managering
LigoWave erbjuder On Premise managering för dig som har många enheter och vill sköta all inom ditt eget nät. Men för mindre installationer eller spridda installationer så finn en Cloud-managering. Du (eller din kund) får ett konto i Cloud Controllern för upp till 10 enheter helt gratis.

OBS! Alla specificerade maxlängder mellan enheter är beroende på valt lands maximala uteffekter samt på yttre omständigheter.

Produktblad engelsk (PDF)

Skriv en recension