Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router
Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router
1 849:-
Ubiquiti

Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router

Artikelnummer: UBI-AFI-R
Lagersaldo: 3st
Redo för omgående leverans.
Eftersom vår leverantör har 0st i sitt lager så kan vi skicka direkt från dem. Beställning skickas så snabbt som möjligt!

1 849:-
Inkl moms
Vi kan inte annat än verkligen rekommendera denna produkt till dem som har problem med räckvidden på wifi hemma i hus, lägenhet eller på kontoret! Den ultimata lösningen för hemnätverket Otrolig prestanda i en kub på 100x100mm som är lösningen till ditt dåliga w... läs mer

Vi kan inte annat än verkligen rekommendera denna produkt till dem som har problem med räckvidden på wifi hemma i hus, lägenhet eller på kontoret!

Den ultimata lösningen för hemnätverket

Otrolig prestanda i en kub på 100x100mm som är lösningen till ditt dåliga wifi nätverk! Amplifi HD innehåller en basstation för snabb trådlös täckning. För extra täckning i hela hemmet med samma SSID köp till Ubiquiti Mesh Points.

Routern har en smart LCD-skärm och mesh-enheterna (finns som tillval) visar trådlös signalprestanda.

Upplever du att ditt wifi inte räcker till så har du hittat lösningen här!
Otroligt smidig installation som sköts via en app i mobilen. Väldigt bra räckvidd för sin storlek och eftersom enheten är med i Mesh Point familjen så finns det möjlighet att ansluta externa antenner, Ubiquiti Mesh Points.
Dessa antenner agerar som extra enheter till din HD Home router och visas inte som egna nätverk utan allt blir ett enda stort nätverk!

Vi har skrivit ett blogginlägg om denna enhet som ni kan läsa här!

Standard 802.11 a/b/g/n/ac
Hastighet 1 750 Mbit/s, 450+1300 Mbps
Frekvensband Dual-band
LAN-Port 4 st, 10/100/1000
WAN-port 1 st, 10/100/1000
Trådlös säkerhet WPA2-PSK AES/TKIP
Garanti 1 år

Skriv en recension