Poynting

Poynting Riktantenn 2400-6000 MHz 18 dBI WiFi

Artikelnummer: A-WLAN-0060-V1
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Poynting WLAN-0060 är en ny Multi-Band WiFi riktantennen som kan ansluta till vilken accesspunkt som helst oavsett WiFi-teknik. Denna antenn kan lösa problem med kanalbrist och ge ultimat Wi-Fi-prestanda och flexibilitet. Den kan användas för punkt-till-punkt-länkar där de... läs mer
Fri frakt
1 779 kr

Poynting WLAN-0060 är en ny Multi-Band WiFi riktantennen som kan ansluta till vilken accesspunkt som helst oavsett WiFi-teknik.
Denna antenn kan lösa problem med kanalbrist och ge ultimat Wi-Fi-prestanda och flexibilitet. Den kan användas för punkt-till-punkt-länkar där det finns överflöd av RF-brus.
Antennen klarar flera WiFi-frekvensband med en maximal förstärkning om 13dBi vid 2,4GHz respektive 18dBi vid 5GHz vilket ger bästa prestanda med pålitliga anslutningar.
Antennen är tillverkat av tålig ABS-plast som är motståndskraftigt mot syror och andra kemikalier som finns i exempelvis industrianläggningar.
Antennen kan öppnas på sidan där en SMA-hona kontakt är placerad. Du kan sedan mata kabeln genom vattentäta genomföringen vilket innebär att du inte behöver ansluta antennkabeln via en förlängning. Detta eliminerar anslutningsförluster och behovet av vattentätning vid en utomhusinstallation.

Skriv en recension