Advantech B+B

Advantech B+B 1-Port Eth Serial Srv RS-232/422/488

Artikelnummer: BB-VESP211
Leveranstid: Obekräftat
VESP211 Ethernet Serial Server ansluter seriella enheter (RS-232, RS-422 eller RS-485) till Ethernet-nätverk, vilket gör att en seriell enhet kan bli en nod i nätverket. Den seriella porten kan nås via ett LAN/WAN med direkt IP, virtuella COM-portar eller paired mode-anslutni... läs mer
Fri frakt
2 240 kr

VESP211 Ethernet Serial Server ansluter seriella enheter (RS-232, RS-422 eller RS-485) till Ethernet-nätverk, vilket gör att en seriell enhet kan bli en nod i nätverket. Den seriella porten kan nås via ett LAN/WAN med direkt IP, virtuella COM-portar eller paired mode-anslutningar. Produkten är byggd för användning i tuffa miljöer med metallhölje som är panel eller DIN-monterbar. Produkten kan drivas från en rad likströmskällor och levereras med strömförsörjning.
Användarvänlig konfiguration, uppgradering och övervakning med Vlinx Manager-programvara. Den installeras direkt på din PC och ger dig åtkomst till server via skrivbordet men kan även hantera på distans över ett LAN/WAN via den inbyggda webbservern.

Skriv en recension