Mikrotik

Mikrotik nRAYG-60adpair nRAY pair of preconfigured for 60GHz link

Artikelnummer: nRAYG-60adpair
Leveranstid: Obekräftat
MikroTik Wireless Wire nRAY - Trådlös brygga - GigE Vårt team har samlat in och tagit hänsyn till din feedback för att göra en värdig efterträdare till vår populära Wireless Wire Dish. Nu är vi stolta över att kunna presentera den bästa plug-and-play 60 GHz punkt-... läs mer
Fri frakt
3 969 kr

MikroTik Wireless Wire nRAY - Trådlös brygga - GigE

Vårt team har samlat in och tagit hänsyn till din feedback för att göra en värdig efterträdare till vår populära Wireless Wire Dish. Nu är vi stolta över att kunna presentera den bästa plug-and-play 60 GHz punkt-till-punkt-länklösningen hittills - Wireless Wire nRAY. Det är ett kit med två för-parade enheter som gör en säker AES-krypterad trådlös anslutning.

Den kan enkelt täcka ett avstånd på 1500 meter och nå fiberliknande hastighet, och vi har gjort några omfattande förbättringar. Med den senaste antenntekniken är den här enheten mycket kompakt, men ännu mer hållbar än sina föregångare.

Den nya formfaktorn har utformats med tanke på snöiga områden - du behöver inte oroa dig för stora mängder snö som fastnar och stör signalen. På grund av sin storlek och form lockar nRAY också mindre oönskad uppmärksamhet. Med de speciella finjusteringsskruvarna kan en perfekt inriktning uppnås.

60 GHz-frekvensen påverkas inte av det trånga trådlösa spektrumet, så att du kan njuta av en smidig anslutning även i en livlig stadsmiljö. En kraftfull arm64-processor med dubbla kärnor som körs med 1 GHz säkerställer genomströmningshastighet i nästan alla paketstorlekar. De medföljande enheterna är förkonfigurerade för att anslutas automatiskt, helt enkelt rikta dem mot varandra och slå på dem! Vi har inkluderat strömförsörjningen, PoE-injektorer och ett praktiskt precisionsfäste för enklare inriktning – solidMOUNT (MKT-10189). Det är en avancerad stolp-monterad metalladapter som tillåter justering både vertikalt och horisontellt.

Skriv en recension