Loh Electronics

Förstärkare för svänghjulsgivare eller ABS-givare

Notera pga. utveckling och förbättringar som sker hela tiden på ABS-förstärkaren så tar det längre tid att framkalla detta kort. Om vi inte har hemma på eget lager så kan leverans ta 3-4 veckor till oss. Kontakta oss för mer aktuell information. Vår förstärkare ... läs mer
Artikelnummer: 03-166
Leveranstid: Obekräftat

Anvisning
Anvisning Volt/Frekvens
799 kr

Tillgängliga alternativ

Notera pga. utveckling och förbättringar som sker hela tiden på ABS-förstärkaren så tar det längre tid att framkalla detta kort. Om vi inte har hemma på eget lager så kan leverans ta 3-4 veckor till oss. Kontakta oss för mer aktuell information.

Vår förstärkare är en enhet som kan anslutas till givare eller sensorer för att försträka signalen och kunna använda den till vårt varvtalsregulator-system.
Flera olika typer av sensorer finns och det är viktigt att du väljer vilken modell du ska ha för att vi ska kunna skicka rätt vara till dig. Innan du klickar på köp så läs igenom detta:

Olika givare har två eller tre anslutningar och det vanligaste är:

  • Finns det tre anslutningar kan ofta utsignalen användas direkt utan förstärkare.
  • Två anslutningar kan vara en enkel "pickup-spole" eller sensor med Hall-givare.

Vad ska jag välja?

Pickup-Spole: Detta är förstärkare för enkel pickup-spole. Mycket känslig ( ca 50 mV ) förstärkare som ger en 2mS puls ut för varje 0-genomgång på insignalen. Sensorns anslutningar har ingen spänning om man mäter med multimeter. Om man vill hämta varvtal från en givare med enbart två anslutningar ( sensor coil ) kan man använda denna förstärkare.
Passar normalt Volvo 940 tex. Kan även passa bilar med liknande abs-system.

NOTERA ATT MODELL FÖR ABS-GIVARE HAR LÄNGRE LEVERANSTID ÄN ANDRA MODELLER, KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

ABS-Givare: Strömförstärkare för ABS-sensorer med Hallgivarelement. Sensorn har 2 anslutningar, men kan kännas igen på att den ena anslutningen har en likspänning på ca10-11V och den andra 0V. Förstärkaren kopplas in i serie med den spänningssatta ledaren, har lågt motstånd och påverkar inte bilens ABS-system för övrigt.
Passar normalt BMW årsmod ca -00 till -04. Kan även passa andra bilar med liknande abs-system.

NOTERA ATT MODELL FÖR ABS-GIVARE HAR LÄNGRE LEVERANSTID ÄN ANDRA MODELLER, KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Volt till frekvens: På Nissan King Cab med D22-motor  2002-2005 (finns några D22 tillverkade 2006) kan man använda VF-funktionen (tillägg) för att få motorvarvtal och på så sätt slippa göra ingrepp i generatorn. En analog spänning omvandlas till frekvens, som anvvänds av regulatorn som varvsignal. Signalen hämtas i motorns styrbox.

Förstärkarna har skruvanslutningar. VF-modulen har också skruvanslutningar.

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension