Aurel

Ground plane antenn för Tellstick Net/ZNet (433Mhz) med SMA-hane ***DEMO***

Artikelnummer: GP433-demo
Utgått ur sortimentet

Kund retur. Fungerar som ny.

Aurel Ground plane antenn till bland annat Tellstick Net/Znet och RFXCom (433 MHz) - ingen adapter krävs!

Paketet är uppackat och testat. Allt funkar som det ska. 

Har varit monterad annars utan anmärkning, fullt fungerande.

Ingen adapter behövs, denna antenn levereras med rätt kontakt. Om du har räckviddsproblem på sensorer och brytare kan du förbättra förhållandet för din Tellstick Net eller 433mhz produkt avsevärt med denna antenn. Du monterar med fördel denna antenn utomhus för att få in signal från tex temperatursensorer och fjärrstyra strömbrytare som sitter lite för långt bort för att orginalantennen ska fungera.

Denna antenn har ett eget jordplan och det spelar ingen roll på vilket underlag du monterar den. Levereras komplett med monteringsfäste och kontakt (SMA-hane) som passar Tellstick Net.

OBS! Antennen levereras redan med rätt kontakt och adapter behöver ej användas. Vi eftermonterar kontakt som passar till Tellstick ZNet, Tellstick Net, Tellstick Duo, RFXtrx433E och andra 433mhz-produkter.

Kabel: 2.5m med SMA-hane
Dimensioner:
Med rör: 46 cm hög och 27 cm bred (från bottenspets till bottenspets på två antennspröt)
Utan rör: Det går bra att ha antennen ståendes utan upphängningsröret. Då är den 29 cm hög totalt och fortfarande 27 cm bred. Den passar då relativt fint i en bokhylla, om man vill ha den inomhus. Det blir en modern känsla, men ser inte skumt ut.

Impedans: 50ohm
Material: Aluminium

Missa inte våra andra antenner som passar tex. Tellstick och 433mhz
NA701 - Antennspröt för 433mhz
AS433 - Vertikal sprötantenn för 433mhz
GL433 - Fönsterantenn för 433MHz
MA433 - Magnetantenn för 433MHz

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Vad är Z-Wave S2?

Z-Wave S2 är den senaste generationen av Z-Wave som utvecklats för att minska strömförbrukningen, snabbare kommandon mellan enheter och öka säkerheten på nätverket.

Avancerad enkryptering

S2 förbättrar Z-Wave Plus och Gen5 enheter med ett extra lager av AES 128-bitars kryptering av trådlösa signaler i kombination med säkerhetsklass UL 1023.

Ökad säkerhet

De två första lagren av säkerhet förenas med ett tredje - Always-on ECDH nyckelutbyte, vilket gör man-in-the-middle eller brute force hacking nästan är omöjligt.

Bättre batteritid

ECDH och AES 128-bit reducerar Z-Wave Plus trådlösa dataöverföring, säkerhetskommunikation använder nu 66% mindre batteri.

Snabbare kommandon

Ditt smarta hem blir sömlöst. S2-enheter förbättra Z-Waves trådlösa prestandahastighet med mer än 50%, vilket minskar latensen ner till millisekunder.

För att vara säker på vad som är Z-Wave S2 certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Kompatibilitetslistan uppdateras ganska ofta men fel kan förekomma. Hittar du något som är felaktigt så meddela oss gärna så att vi kan ändra!

Controller Status Kommentar
Aeotec Smart Home Hub Enheten fungerar helt och hållet
ZNet Lite V2 Enheten fungerar helt och hållet
Home Center HC3 Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Homey Enheten fungerar helt och hållet
Zipabox Enheten fungerar helt och hållet