Fibaro

Fibaro RGBW controller

Marknadens smidigaste 12/24V LED dimmer? Med ett minimalt format och en klanderfri dimning har Fibaro RGBW Controller ett flertal olika användningsområden. Förutom att arbeta som en PWM-dimmer kan man även använda de fyra kanalerna med en RGBW-LEDlist och skapa fantastisk... läs mer
Artikelnummer: FGRGB-101
Lagersaldo: 6st
Redo för omgående leverans.


Manual
559 kr
Mängdrabatt Styckpris inkl.moms Du sparar
2 st eller flera 531 kr 56:-
4 st eller flera 525 kr 136:-
6 st eller flera 520 kr 234:-
10 st eller flera 514 kr 450:-


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


RaZberry

Obekräftat
Se produkt


Vera

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Home Center

Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Se produkt


Homey

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Nexa

Obekräftat
Se produkt


Zipabox

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt

Marknadens smidigaste 12/24V LED dimmer?

Med ett minimalt format och en klanderfri dimning har Fibaro RGBW Controller ett flertal olika användningsområden. Förutom att arbeta som en PWM-dimmer kan man även använda de fyra kanalerna med en RGBW-LEDlist och skapa fantastiska färgkombinationer. Tillsammans med  Fibaro Home Center 2 alt. Fibaro Home Center lite och dess mobilapplikation går det att ställa färgerna via en ”färgpalett”!

Fantasin sätter gränserna

Släpp loss din fantasi, skapa belysningseffekter som matchar väderförhållanden, ditt humör eller ett speciellt tillfälle. 3 miljoner färger, väntar på dina idéer!

Fibaro RGBW Controller är en avancerad trådlös 4-färgs LED-controller. Förutom traditionella RGB-kanaler, stöds även den vita ljuskanalen, vilket gör det möjligt att lägga till pastellfärger till färgschemat. Dessutom kan enheten även läsa av upp till fyra analoga sensorer.

Tillsammans med Fibaro Home Center Lite  alt. Fibaro Home Center 2 kan du styra denna produkt via vår snygga och lättförstådda applikation vart i världen du än befinner dig.

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension