Milesight

Milesight WT101 LoRaWAN Smart Radiator Thermostat

Artikelnummer: WT101-868M
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Milesight WT101 är en LoRaWAN radiatortermostat som hjälper er att hantera uppvärmningen i fastigheten. Se tillbehör för kit med olika anslutningar till ventiler. Med en förinställd datumperiod och upp till 16 skräddarsydda planer möjliggör den smart hantering av ... läs mer
1 187 kr
Ord. pris 1 249 kr

Milesight WT101 är en LoRaWAN radiatortermostat som hjälper er att hantera uppvärmningen i fastigheten.

Se tillbehör för kit med olika anslutningar till ventiler.

Med en förinställd datumperiod och upp till 16 skräddarsydda planer möjliggör den smart hantering av värmesystemet och sparar onödiga kostnader.

WT101 är en smart och mycket känslig produkt, onormal variation och extremt låg temperatur kan snabbt aktivera den. För att sedan korrigeras genom justering av ventilöppningen.

Tillsammans med Milesight LoRaWAN-gateway och Milesight IoTCloud-lösning kan användare enkelt styra rumstemperaturen och aktivera andra sensorer eller enheter på distand via webbsidan eller mobilen.

Enheten kommer förkonfigurera (Plug-n-play) för att bara anslutas till Milesight LoRaWAN gateway / Milesight IoT Cloud via serienumret på en streckod. Men enheten kan konfigureras via en mobilapp bara genom att lägga mobilen mot enheten (NFC). Vill man ändra inställningarna för E-ink skärmen eller konfigurera enheten att passa andra LoRaWAN gateway eller Cloud system så görs det enkelt via appen i mobilen.

 

 

 

 

Produktblad PDF (Engelsk)

Manual PDF (engelsk)

Övriga Milesight LoRaWAN sensorer och noder

Milesight IoT Cloud broschyr

Skriv en recension