Poynting XPOL MIMO 2dBi 790-2700 Mhz antenn
Poynting XPOL MIMO 2dBi 790-2700 Mhz antenn
990:-
Poynting

Poynting XPOL MIMO 2dBi 790-2700 Mhz antenn

Artikelnummer: XPOL-A0001
Leveranstid: Levereras inom 48-72h
Eftersom vår leverantör har 35st i sitt lager så kan vi skicka direkt från dem. Beställning skickas så snabbt som möjligt!

Leverantörs lager: 35st
990:-
Inkl moms

Antal

Perfekt för dig som har bra täckning ute men dåligt inne och behöver leda in signalen. En antenn som är specialbyggd för 4G (LTE) och 42Mbit 3G Innehåller dubbla korspolariserade antenner för både sändning och mottagning Perfekt för MiMo-teknik (4G sänder och... läs mer

Perfekt för dig som har bra täckning ute men dåligt inne och behöver leda in signalen.

En antenn som är specialbyggd för 4G (LTE) och 42Mbit 3G

Innehåller dubbla korspolariserade antenner för både sändning och mottagning

Perfekt för MiMo-teknik (4G sänder och tar emot på flera antenner samtidigt) samt diversity (3G har 1 antenn för sändning och 2 för mottagning).

Har du dålig mottagning och behöver högre förstärkning av signalen, kolla in XPOL-A0002 med 9dbi förstärkning. Det är stora modellen av denna artikel.

Ultra Wideband 790MHz till 2700MHz (passar alla 4G-, 3G-, GSM-frekvenser)
Medföljande väggfäste går att vinkla +-90 grader.
Maströrfäste ingår, upp till 60 mm rördiameter.
Sugkoppar ingår för montering på ett fönster.

Förstärkning: 2 - 2,5 dBi.
Kontakter: 2 st SMA hane.
Kablar: 2 st på 5 meter.
Mått: 234 x 134 x 84 mm

Montering
Antennen behöver inte riktas mot basstationen. Den mesta vinsten med denna antenntyp fås om den monteras högt och fritt. Helst placering på taknock eller i toppen på ett maströr. Bör inte placeras mot plåtvägg eller på mitten av ett maströr.

Antennen ger samma signal ner till din router eller USB-sticka som du kan få på platsen du installera antennen. För många användare kan det vara 20dB i skillnad mellan inomhus och uppe på taket. Testa gärna med 4G adaptern eller router på taket så vet du hur bra mottagning du kan få med hjälp av denna antenn.

Antennen är DC-kortsluten för att minimera skaderisk på router eller USB sticka vid åska/blixtar. DC-kortslutningen gör dessutom att den automatisk detekteras av routrar som bl.a. Huawei B593.

Antennsladdarna går att förlänga vid behov men om möjligt försök hålla antennsladdarna så korta som möjligt och flyttar hellre 4G routern så nära antennen som möjligt. Har du en 4G USB sticka så kan du kanske fundera på t.ex. en Dovado Tiny router till den så att du kan sätta USB stickan nära antennen.

Behöver du bättre mottagning än du kan få med din 4G USB-adapter eller router när du testar på taket så kan du välja 2st Poynting LPDA-A0092 eller Poynting XPOL 9dbi MiMo (båda fungerar på alla band).

Skriv en recension