Teltonika

Teltonika RUT955 LTE 4G router med RS232/RS485 I/O

Senaste mjukvaran finns här! RUT-955 från Teltonika, driftsäker 4G router med RS232/RS485 I/O och dubbla simkort Routern har 3st LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller annat. 1st WAN-port för anslutning av tex. ADSL-modem eller liknande ökar tillförlit... läs mer
Artikelnummer: RUT955
Lagersaldo: 18st
Redo för omgående leverans.

3 990 kr

Senaste mjukvaran finns här!

RUT-955 från Teltonika, driftsäker 4G router med RS232/RS485 I/O och dubbla simkort

Routern har 3st LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller annat. 1st WAN-port för anslutning av tex. ADSL-modem eller liknande ökar tillförlitligheten, går ADSL/fiber-uppkopplingen ner så tar 3G/4G automatiskt över. WAN-porten går också att sätta till LAN så du får totalt 4st LAN-portar. Denna router har 2st platser för SIM-kort, routern kan alternera mellan simkorten baserat på tillgänglighet eller datamängd.

Kan bryggas för att ge publika IP från mobila brebbandet till en underliggande enhet, tex dator eller router.

RUT955 har inbyggt trådlöst nätverk och stödjer senaste 802.11n standard och är fullt bakåtkompatibel med äldre enheter. Rekommenderas till att användas i miljöer där stabil drift är ett måste. Tillsammans med dess profesionella funktioner och skalbarhet gör den ett lika bra jobb i industrimiljö, rörande fordon, handelsmiljöer eller till fastighetsautomation med mera.

Söker du en lösning tillsammans med abonnemang?
Klicka här för mer information.

GPS
Routern har en inbyggd GPS-mottagare med dedikerad antenn för GPS. Detta möjliggör spårning eller rapportering av position till en server eller väldigt flexibelt med hjälp av egna script som enkelt konfigureras i routern webadmin. Vi tillhandahåller en enklare gratistjänst för online-spårning av enheter, fråga oss efter Unitracker.

RS232/RS485, I/O och USB
RUT955 stödjer seriell kommunkation över RS232/RS485 samt digital I/O eller USB.

OpenVPN server och Site-To-Site VPN över GRE eller IPSEC
Inbyggda vpn-servrar för att slippa en extra vpn-låda i ditt nätverk. Du kan antingen använda OpenVPN-server för att ansluta klienter direkt till routern, eller konfigurera Site-To-Site VPN över GRE / IPSEC tunnlar, eller kombinera dessa. Givetvis stödjer routern även VPN-passthrough för eventuell befintlig VPN-server.

Riktigt stabil i drift
Produkten är byggt för att vara så stabil och driftsäker som möjligt. En inbyggd watchdog kontrollerar såväl hårdvara som mjukvara och kan starta om routern ifall tex. nätåtkomst skulle tappas. Du kan även starta om den via sms. Möjlighet finns även till att koppla in en extra internetkälla förutom 3G/4G. Du väljer själv vilken som är primär, och går den ena ner tar den andra automatiskt över.

Simkortet stoppas in bakom en lucka som skruvas fast, för att förhindra att sim-kort av misstag råkas ta ut.

Stöd för DDNS
Dynamiskt uppdatera ett domännamn för att alltid ha samma adress till routern. Alla tjänster som följer DDNS-standard stödjs.

Ping reboot
Konfigurera enheten till att automatiskt starta om vid förlust av internetuppkoppling. 

Övrigt
Stödjer WLAN standarder b/g/n
Kontakter (2st main+aux) för 3G/4G-antenn, 2xRP-SMA för WiFi och 1xSMA för GPS
Strömadapter medföljer
5 antenner medföljer (2st 3G/4G / 2st WLAN / 1st GPS)

Produktblad
Manual

Skriv ut produktsidan

Hitta aktuell firmware i vårt filarkiv.

Skriv en recension