Teltonika

Teltonika RUTX09 LTE Cat6 router med dubbla SIM-kort

RUTX09 från Teltonika, driftsäker LTE Cat6 3G/4G router Routern har 3st Gigabit LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller annat. 1st WAN-port för anslutning av tex. ADSL-modem eller liknande ökar tillförlitligheten. Gåt tex fiber-uppkopplingen ner så tar 3G/... läs mer
Artikelnummer: RUTX09
Lagersaldo: 8st
Redo för omgående leverans.


Datablad
Snabbguide
Manual
3 350 kr

RUTX09 från Teltonika, driftsäker LTE Cat6 3G/4G router

Routern har 3st Gigabit LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller annat. 1st WAN-port för anslutning av tex. ADSL-modem eller liknande ökar tillförlitligheten. Gåt tex fiber-uppkopplingen ner så tar 3G/4G automatiskt över. Denna router har 2st platser för SIM-kort, routern kan alternera mellan simkorten baserat på tillgänglighet. WAN porten går också att konfigurera som en LAN port för att få totalt 4st LAN-portar.

Kan bryggas för att ge publika IP från mobila brebbandet till en underliggande enhet, tex dator eller router. Teltonika RUTX09 har även en inbyggd GPS-mottagare för att kunna leverera GPS-position för visning i antingen routerns adminsida eller till en tredjepartsapplikation

OpenVPN server och Site-To-Site VPN över GRE eller IPSEC
Inbyggda vpn-servrar för att slippa en extra vpn-låda i ditt nätverk. Du kan antingen använda OpenVPN-server för att ansluta klienter direkt till routern, eller konfigurera Site-To-Site VPN över GRE / IPSEC tunnlar, eller kombinera dessa. Givetvis stödjer routern även VPN-passthrough för eventuell befintlig VPN-server.

Riktigt stabil i drift
Produkten är byggt för att vara så stabil och driftsäker som möjligt. En inbyggd watchdog kontrollerar såväl hårdvara som mjukvara och kan starta om routern ifall tex. nätåtkomst skulle tappas. Du kan även starta om den via sms. Möjlighet finns även till att koppla in en extra internetkälla förutom 3G/4G. Du väljer själv vilken som är primär, och går den ena ner tar den andra automatiskt över.

Stöd för DDNS
Dynamiskt uppdatera ett domännamn för att alltid ha samma adress till routern. Alla tjänster som följer DDNS-standard stödjs.

Ping reboot
Konfigurera enheten till att automatiskt starta om vid förlust av internetuppkoppling. 

Övrigt
SMA-kontakter (2st main+aux) för 3G/4G-antenn
3 antenner medföljer (2st 3G/4G / 1st GPS)

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension