TellStick ZNet Lite V2
TellStick ZNet Lite V2
1 445:-
Telldus

TellStick ZNet Lite V2

Artikelnummer: TSZnetLiteV2
Lagersaldo: 4st
Redo för omgående leverans.
Eftersom vår leverantör har 0st i sitt lager så kan vi skicka direkt från dem. Beställning skickas så snabbt som möjligt!

1 445:-
Z-Wave och 433MHz i en enhet! Tellstick ZNet Lite är precis som föregångaren Tellstick Net, ansluten direkt till ditt nätverk och är helt oberoende av en dator. Du pluggar in den i ditt nätverk och sen kan du styra både 433mhz och z-wave enheter från en och samma contr... läs mer

Z-Wave och 433MHz i en enhet!

Tellstick ZNet Lite är precis som föregångaren Tellstick Net, ansluten direkt till ditt nätverk och är helt oberoende av en dator. Du pluggar in den i ditt nätverk och sen kan du styra både 433mhz och z-wave enheter från en och samma controller. Denna enhet stödjer 433mhz sändning och mottagning, samtidigt som den har z-wave plus stöd. En riktigt kompetent hemautomatiseringscontroller.

Startpaket - för att sätta fart på grejorna direkt

TellStick ZNet Lite V2 - Startpaket Lite
TellStick ZNet Lite V2 - Startpaket Z-Wave
TellStick ZNet Lite V2 - Startpaket Z-Wave 433Mhz X-Large

LUA-guider
Fibaro – KeyFob LUA
Fibaro – The Button

Andra guider
Starta lampor via rörelse

Antenn
Den avtagbara antennen som finns på Tellstick Znet är endast till för 433mhz sändning. Z-wave antennen är inbyggd och är ej ansluten till detta antennuttag. Vill du förbättra täckningen för 433mhz-enheter se denna antenn som gör ett suveränt jobb.

"Vi har jobbat stenhårt med vår nya innovation - vår helt nya Z-Wave gateway och nu är vi mycket glada över att kunna presentera den. Det här är nog den bästa Z-Wave gatewayen som utvecklats hittills och helt unik i sitt slag.

Inte nog med att den är snygg, den är också otroligt kompetent. Den innehåller både ett Z-Wave-chip med den senaste tekniken och en 433MHz-sändare/mottagare. Det gör att du fortfarande kan använda billigare teknik där du vill och avancerad Z-wave-teknik där det är nödvändigt.

Precis som med sina föregångare är den kompatibel med en mängd enheter på marknaden och som redan finns i många användares hem.

Installationen är föredömligt enkel och all konfigurering görs i vårt web-gränssnitt Telldus Live! Här kan du ställa in allt som du vill att systemet ska göra för dig. Alla scheman och händelser lagras dessutom lokalt i gatewayen. Så skulle internet-anslutningen försvinna fungerar dessa delar av ditt smarta hem precis som vanligt.

Vi kommer löpande att lansera fler smarta tillbehör som utnyttjar Z-Wave-tekniken och som kommer att låta dig använda gatewayen till allt du kan tänka dig."

- Telldus

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en ny certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)