Fibaro

Fibaro Starter Kit

Fibaro Starter Kit är ett helt paket med allt för att du ska komma igång med ditt smarta hem! Paketet innehåller Home Center Lite som är lillbrorsan till Home Center 2, en Wall Plug, Smoke Detector, Door/Window Sensor i vit, Motion Sensor och Flood sensor vilket gör att ... läs mer
Artikelnummer: FIB_STK
Utgått ur sortimentet

Fibaro Starter Kit är ett helt paket med allt för att du ska komma igång med ditt smarta hem!

Paketet innehåller Home Center Lite som är lillbrorsan till Home Center 2, en Wall Plug, Smoke Detector, Door/Window Sensor i vit, Motion Sensor och Flood sensor vilket gör att du kan testa lite av varje. Detta är ett perfekt paket för dig som inte riktigt vet något specifikt som du vill styra men vill börja med hemautomation.

Home Center Lite är enheten som sköter ditt smart hem. Det är i den man arbetar i när man bygger upp sitt system. Läs mer här!

Wall Plug är en på / av plugg med liten formfaktor, energimätning och som klarar av en max effekt på 2500W. Läs mer här!

Smoke Detector är en liten och snygg brandvarnare med inbyggd temperatursensor, ljusindikator och ett akustiskt larm på 100dbm. Läs mer här!

Door/Window Sensor i färgen vit är en dörr- eller fönstersensor som passar in i dem flesta miljöer.

Motion Sensor är det diskreta ögat som detekterar rörelse, temperatur, vibration och lux. Läs mer här!

Flood Sensor är en vattensensor man kan lita på. Larmar vid kontakt med vatten, manipulering (vidrörelse) eller en plötslig temperaturskillnad. Läs mer här!

Läs mer hos tillverkaren

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension