Teltonika

Teltonika RUT240 3G/4G router

RUT-240 från Teltonika, driftsäker 3G/4G router Routern har 2st LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller för konfiguration till 1LAN och 1 WAN. Tex. om en fast uppkoppling går ner så tar 3G/4G automatiskt över. Kan bryggas för att ge publika IP från mob... läs mer
Artikelnummer: RUT240
Lagersaldo: 14st
Redo för omgående leverans.

1 990 kr

RUT-240 från Teltonika, driftsäker 3G/4G router

Routern har 2st LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller för konfiguration till 1LAN och 1 WAN. Tex. om en fast uppkoppling går ner så tar 3G/4G automatiskt över.

Kan bryggas för att ge publika IP från mobila brebbandet till en underliggande enhet, tex dator eller router.

RUT240 har inbyggt trådlöst nätverk och stödjer 802.11n standard och är fullt bakåtkompatibel med äldre enheter. Rekommenderas till att användas i miljöer där stabil drift är ett måste. Tillsammans med dess profesionella funktioner och skalbarhet gör den ett lika bra jobb i industrimiljö, rörande fordon, handelsmiljöer eller till fastighetsautomation med mera.

OpenVPN server och Site-To-Site VPN över GRE eller IPSEC
Inbyggda vpn-servrar för att slippa en extra vpn-låda i ditt nätverk. Du kan antingen använda OpenVPN-server för att ansluta klienter direkt till routern, eller konfigurera Site-To-Site VPN över GRE / IPSEC tunnlar, eller kombinera dessa. Givetvis stödjer routern även VPN-passthrough för eventuell befintlig VPN-server.

Riktigt stabil i drift
Produkten är byggt för att vara så stabil och driftsäker som möjligt. En inbyggd watchdog kontrollerar såväl hårdvara som mjukvara och kan starta om routern ifall tex. nätåtkomst skulle tappas. Du kan även starta om den via sms. Möjlighet finns även till att koppla in en extra internetkälla förutom 3G/4G. Du väljer själv vilken som är primär, och går den ena ner tar den andra automatiskt över.

Stöd för DDNS
Dynamiskt uppdatera ett domännamn för att alltid ha samma adress till routern. Alla tjänster som följer DDNS-standard stödjs.

Ping reboot
Konfigurera enheten till att automatiskt starta om vid förlust av internetuppkoppling. 

Övrigt
Stödjer WLAN standarder b/g/n
2st SMA-hona kontakt för 3G/4G-antenn
1st RP-SMA kontakt för WiFi-antenn

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension