Induktiv givare
Induktiv givare
649:-
Loh Electronics

Induktiv givare

Artikelnummer: 03-185
Lagersaldo: 75st
Redo för omgående leverans.
Eftersom vår leverantör har 0st i sitt lager så kan vi skicka direkt från dem. Beställning skickas så snabbt som möjligt!

649:-
Inkl moms
Induktiv givare för mätning av hastighet på drivaxel. I stället för att använda varvräknar-signal och mäta varvtal, kan man mäta hastighet och låta varvtalsregulatorn bryta när inställd hastighet uppnås. Denna givare, monterad på drivaxeln ger en ren och stabi... läs mer

Induktiv givare för mätning av hastighet på drivaxel.

I stället för att använda varvräknar-signal och mäta varvtal, kan man mäta hastighet och låta varvtalsregulatorn bryta när inställd hastighet uppnås.

Denna givare, monterad på drivaxeln ger en ren och stabil puls så att D-versionen av varvtalsregulator kan mäta. Genom att mäta hastighet i stället för motorvarv blir man oberoende av vilken växel som används.

D-versionen kan användas till alla motorer. I bensinmotorer driver man tändspolen, och i diesel-motorer driver man magnetventilen till bränslet.

OBS! välj till kontakt med kabel för anslutning av givaren

Satsen innehåller endast givare, anslutningskontakter som finns att välja till:

?Finns även under Tillbehör!

Givaren har en M12 gänga (12mm) och monteras lämpligen med ett fäste(ingår ej) så att den ligger 1-8mm från t.ex kardan-knut. Längden på givaren inklusive vinklad kontakt är ca 80mm. Givarens längd är 65 mm.

Utsignalen är 0V i viloläge. När ett magnetiskt föremål är inom 8mm från givarens sensor är utgången +12V, och indikeras även med gula lysdioder på givaren.

Skriv en recension

Relaterade bloginlägg